MY DAY

 
Spenderade min dag med min fina & otroligt saknade vän Alma (bilder kommer). När hon åkte hem så drog jag & fixa en liten grej tills imorgon kan tyvärr inte säga vad det är för det är en liten hemlis men det får ni se imorgon eller på måndag. Som dom flesta har märkt så har ju instagram inte fungerat idag & nu när det funkar så har alla bilder försvunnit vilken verkliger SUGER men hörde att dom kommer tillbaka när allt är fixat! Nu ska jag käka PUSS

TIPS

Jag är en sån som har väldigt svårt att äta frukost men testade den här gröten som jag hade läst skulle vara god & herregud den va verkligen supergod! Det är havregrynsgröt med röda bär i, låter inte alls gott men mums! En riktigt god & bar start på dagen, funkar också utmärkt som mellanmål eller innan träning! Man behöver bara ta en skål & ta en dl av blandningen & sedan hälla på en dl hett vatten & vänta i en minut så är det klart, superenkelt! PUSS

TIME

Vad har hänt den senaste tiden för min del? Jo i fredags drog jag & firade midsommar i min sommarstuga som jag sa & va där tills söndagen. (bilder kommer) I måndags drog jag till stan för att fylla på mina naglar & när jag var klar där så satt en riktigt snygg nyklippt August utanför & väntade på mig. Blev så himla glad för hade saknat honom som satan! Vi gick & käkade & sedan sola vi en snabbis. Sen va det träning för både mig & honom, eller det blev ingen löpträning för mitt lag för det spöregna så vi hade teori & kika på en film när vi spelade match. På kvällen kom min fina & sov hos mig, vi kika på tv & bara myste. På tisdagen var jag med han hela dagen & vi köpte jordgubbar & massa kul. Även onsdagen tillbringade vi en liten stund tillsammans. I torsdags kom August & plocka upp mig & körde mig till stan för där skulle jag träffa världens finaste vän Sanna, vi luncha på Pim's med varsin gudomligt god caesarsallad & bara snacka, vi hade en hel del att prata om för vi har inte setts på ett tag så det va supermysigt! Sedan drog vi till Espresso house & köpte varsin islatte som är så sjuuuukt gott! På kvällen va det den sista handbollsträningen innan sommaruppehållet, kommer bli rätt gött med uppehåll men ska banne mig springa 2 dagar i veckan själv för att hålla igång. Idag hämtade August, Anton & Gabbe upp mig så drog vi till lillegården för att kolla på Skadevi cup men vi kolla bara på en match sen drog vi till Skultorp & kolla på en match men då började det spöregna så jag & August drog hem till honom & käka Sibylla & fyfan va gött det va för hade inte ätit på hela dagen! Men nu är jag hemma & imorgon kommer Alma hit så dagen tillbringar jag med henne, ska bli riktigt kul för saknar henne som sjutton! Imorgon har jag & August varit tillsammans ett & ett halvt år men tyvärr så kan vi inte fira det utan det gör vi när han har jobbat klart på söndag! Juste på söndag klockan 10 ska vi äntligen hämta Viggo (!) Detta blev långt PUSS

HJÄLP

Jag ska köpa ett par Hunter stövlar men jag är osäker på om jag ska ha glansiga eller matta? Det lutar åt dom glansiga men är ändå lite fundersam.. Så snälla kommentera vad ni tycker & hjälp mig!

Q/A 1

Hur träffades du & August? - Vi gick (går) på samma skola & vi hade väl kollat in varandra lite & en dag smsade han mig så började vi snacka & det ledde till intresse & att vi träffades dagen innan nyårsafton 2010 & det klickade helt enkelt. Den kvällen fick jag veta att han tyckte om mig & att han skulle fira nyår hos sin kompis Karl som bor på gatan bredvid mig & jag skulle fira nyår med Frida hemma hos mig så vi bestämde att vi skulle ses på nyårsafton. Jag & Frida gick till Karl där August & även Fridas dåvarande kille var. Jag & August snacka & det ledde till lite hångel & där kan man säga att vi blev tillsammans. Det gick väldigt fort men jag ångrar verkligen inte det & vi lärde känna varandra väldigt fort så vi blev bara kärare & kärare.

Vilka är dina favorit skor? - Mina Primeboots helt klart!

Vad har du för kamera? - Nikon D60

Hur många besökare har du varje dag? - 200-300

Vilka bloggar läser du? - Vicky Eriksson, Kenzas, Molly Rustas & massa andra kända bloggar & även kompisars bloggar!

Vem är din förebild? - Oj, har ingen riktig förebild men min mamma ser jag upp till.

Jag älskar verkligen dig och din blogg! - Åh va kul att höra!

Har du någonsin festat med alkohol? Isf vart, när och vad drack du? - Nej

Om du fick välja en affär/sida att bara köpa kläder på i resten av ditt liv, vilken skulle du välja? - Nelly.com dom har nästan allt!

Favoritfärg? - VITT!

Hund/katt? - HUND!!

Buss/båt? - Beror lite på.. men båt är mysigare!

Vänner/familj? - Omöjligt att välja.

Bok/tidning? - Tidning!

Du får ditt barnbidrag men, betalar du alla dina kläder själv eller betalar dina föräldrar lite av det? För du har vissa kläder som är ganske dyra, så hur kan du råd? Eller har du köpt utomlands? Eller sparar du varje månad? - Alltså jag måste väl säga att mitt barnbidrag går nästan bara till mat. Jag får ganska mycket kläder av mina föräldrar men bara det nödvändiga för resten får jag betala själv.

Köper du mycke kläder? - Om du frågar min pojkvän & föräldrar så ja haha.

Hur fick du dina föräldrar att få med på att skaffa navel piercing? - Herregud jag vet inte, jag visade nog väldigt tydligt att jag ville ha det & när jag visade Blomdahls sortiment så gick dom med på det!

hur gör du för att få en så fin hy? - Jag tvättar alltid ansiktet med en speciell tvål som jag har skrivit om HÄR
 
hur gammal var du när du blev tsm med a? - Jag var 12 år.

hur gammal är august? - Han är 15 år alltså född 1997.

vad jobbar dina föräldrar med? - Pappa jobbar på Volvo & mamma jobbar på Skövde bostäder.

DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR HELA DIG. DU ÄR MIN OCH MÅNGA ANDRAS FÖREBILDER, DU ÄR GRYM! YOU ROCK GIRL! - ÅH VA GLAD JAG BLIR!!

använder du binda eller tampong? - att detta ens är intressant, tampong

läst att du solar. vart & hur ofta och hur länge solar du? - Jag solar på Skövdes solarium & det gör jag väl kanske 1-2 gånger i månaden & jag solar 63 rörs så jag solar i 18 min.

solar du i bikini då? - I trosor

använder du ngn olja för att bli brunare? - Nej det gör jag inte

vilken ålder började du? - När jag var 13 & snart skulle fylla 14.

vad sa dina föräldrar? - Dom har inget emot det så länge jag inte solar för ofta.

vilket handbollslag går du i? - Skövde HF!

Hur många läsare har du per dag? - 200-300

Kan du svara i videoblogg? - Kanske nästa gång!

vad använder du för smink? - Mascara, ögonbrynspenna & brynskugga.

vad använder du för ansiktsprodukter? - Läs HÄR

vart har du tagit din navelpiercing, hur mycket kosta det och hur gammal måste man va för att ta det? - Jag tog den på Hårtrix, det kosta 1000 kr, alltså när jag skulle ta så var det egentligen 15 årsgräns men jag är färdigvuxen & mamma var med när jag beställde tid så fick jag göra det.

favorit klädesplagg? (visa gärna bild) - Mina nya jeansshorts klicka HÄR

favorit skor? - Mina Primeboots!

favorit affär? - Har ingen favoritbutik, det beror liksom på vad man ska köpa.

favorit stad? - Gillar verkligen Göteborg men Stockholm är riktigt grymt!

favorit land? - Måste nog vara Spanien för har knappt vart någon annanstans.

favorit färg? - VITT!

är du mogen för din ålder? - Förstår inte riktigt hur du menar, men om du menar i beteendet så kan jag inte svara på det utan fråga folk som känner mig.

Vart köper du dina navelpercing smycken? - Jag köper mina på olika ställen men Punkt shop i Stockholm, Piercing.nu, Rockflame.se osv.

några bra modesidor? - Där man köper kläder? Isf nelly.com!

Vill du gifta dig med Agust ???? - Hihi själklart vill jag gifta mig med min August.

hur får du råd med så dyra saker? - Alltså antingen sparar jag eller så får jag av mina föräldrar men ganska ofta så betalar jag hälften & dom hälften.

favoritämne? sämsta ämne? - Engelska är roligt & musik, hatar NO

favoritlärare? - Tom Ström tror jag för han lär ut bra & är snäll!

dina tre bästa tjejkompisar? - Jag har fyra som verkligen jag litar på & kan snacka med & som bryr sig & det är Alma, Sanna, Wilma & Filippa.

dina tre bästa killkompisar? (förutom augusti) - Åh lätt Ivar & Anton ;)

har någon bloggläsare någonsin sagt till dig irl att din blogg är bra? (någon du inte känner) - Ja det har väl hänt

Har du din naturliga hårfärg nu?? - Nix, jag är egentligen superblond!

Vilka bloggar läser du? - Läs längre upp :)

Hur många läsare har du per dag? - 200-300

Hur mycke pengar får du i månaden? - Barnbidraget som ligger på lite över 1000 kr.

Kan du lägga upp en sminkvideo på hur du sminkar dig till skolan? - Kan jag göra någon gång!

Vilken klass gick du i när du började sminka dig? - Oj det minns jag inte men typ i femman började man väl med lite mascara.

Har du egen systemkamera? Isåfall vilken? - Nikon D60
 
Har du en förebild? Isåfall vilken och varför? - Som jag skrev förut, min mamma är en bra förebild för mig för hon är så himla bra på alla sätt & vis!

Facebook/instagram? - INSTAGRAM

Favoritmat? - Thaimat!

Du skulle ju till Spanien i sommar, ska du dit själv med din pojkvän? - Nej vi åker med min familj!

Vem är din bästa tjejkompis? - Sanna

Bästa killkompis? - August är den enda killen som verkligen jag litar på & kan snacka med så det är han.

Vad är ditt drömjobb? - Jag vill ha en skönhetssalong där jag fixar till bryn, gör naglar, fixar hår osv.

Har du några djur? - Jag har två råttor (Milo & Zixten) & på söndag ska jag åka & hämta vår nya familjemedlem Viggo som är en liten hundvalp på 8 veckor!
 
Favoritämne? - Musik & engelska

Är du nöjd med ditt utseende? - Alltså vissa dagar är bättre än andra & detklart jag vill ändra på vissa saker!

Tycker du att du är bortskämd? - Både ja & nej

Har du iPhone 4/4S? - Iphone 4s

vilken av de hårfärger du haft gillar du mest? - Jag gillar typ alla.. Men jag trivs väldigt bra i den som jag har nu!

hur gammal var du när du började spela handboll? - Jag var 5 eller 6 år!

är du bra i skolan? - Jag är inte dålig

om du fick leva utan dator/mobil vad skulle du ta? - MOBIL<3

favoritämne? - Musik & engelska.

YOU LIGHT UP MY WORLD

Har verkligen haft en toppendag med August! Vädret har vart på topp, åkt massa moppe, käkat donken, käkat jordgubbar, myst i hans sommarstuga. En riktigt rolig & mysig dag! Just nu håller jag på att packa lite för imorgon drar jag till min sommarstuga & firar midsommar & stannar där tills på söndag. Känns lite segt att inte fira den med August & jag saknar honom redan.. Nästa lördag har vi vart tillsammans i ett & ett halvt år, shit vad tiden går & den här tiden har verkligen vart den bästa tiden i mitt liv. Får dock se om vi kan fira den på lördagen för han jobbar & så men annars får vi fira det någon annan dag helt enkelt! Nu måste jag packa klart & sedan sova för åker tidigt imorgon. Tror inte jag kommer blogga från stugan men vi får se! PUSS

MISS YOU A LOT

 

SKOLAVSLUTNINGS OUTFIT

 
Såhär gick jag klädd på skolavslutningen. Vit klänning, skinnjacka, mina JC & stora fjäderörhängen som vägde grymt mycket haha.. Vad tycker ni? Juste, fortsätt ställ frågor i frågestunden!! Det är ju roligare att svara om det är mer frågor så passa på att fråga nu!

FRÅGESTUND

Jag orkar inte blogga så mycket nu på sommmarlovet men jag kommer uppdatera så mycker jag hinner! Jag tänkte att vi kör en frågestund så länge, men jag vill inte ha några VÄLDIGT oseriösa frågor. Så ställ frågor som är normala & som inte är allt för privata! KOM IGEN NU, FRÅGA PÅ!

DU FÅR MIG ATT LE, ETT LEENDE AV KVALITÉ. DU GER MIG EN KÄNSLA SOM INGEN ANNAN KUNNAT GE.

Världens bästa kille, så jäkla glad att jag har dig. SOMMARLOV! Eller nja måste ju gå i skolan imorgon i någon timme men hade ju avslutningskonsert idag! Så jäkla gött att slippa skolan & bara njuta av livet! Ska upp tidigt imorgon för att fixa min lillasyster & locka hennes hår innan hon ska ha skolavslutning så ska snart sova. Just nu sitter jag & lyssnar på mysmusik & önskar att min fina va här. Fan behöver han NU, hans kramar

NEW


Köpte dessa ursnygga shorts höromdagen, tyvärr så ger bilderna absolut ingen rättvisa! Dom är perfekt slitna & sitter som en smäck, tänk er i sommar med en brun kropp muuums! Va lite negativ till trycket på sidorna först med herregud det får ju shortsen att vara lite udda. Gillar dom skarpt! PUSS

ÖGONBRYN


Tänkte tipsa lite om vad jag använder till mina ögonbryn. Jag börjar med att måla hur jag vill ha ögonbrynet LÖST med pennan (använder H&M's) sedan applicerar jag ögonbrynsskuggan med en brynpensel (köpt på lindex). Jag använder Make up store's ögonbrynsskugga, den passar allas bryn & har riktigt bra färger! Jag brukar blanda den ljusaste & den bruna för jag passar inte i väldigt mörka ögonbryn. Ett tips är att lägg ner tid på dina bryn för dom gör hela ditt ansikte & när du ska plocka dom så MÅSTE du planera hur du ska plocka för annars blir det bara fult! Jag tycker det är snyggast med lagom kraftiga ögonbryn, det är skitfult med jättesmala eller jättestora. Megan Fox har riktigt snygga ögonbryn så hennes kan man sträva åt haha. PUSS

61 DAYS LEFT




Hela 61 dagar kvar tills jag & världens bästa kille flyger till värmen & har det bra. Vill bara skita i allt & bara dra dit nu & njuta av att vara borta från allt skitsnack & falska människor. Bara umgås med min älskade pojkvän & min kära familj. Åh ta mig dit nu!!!


2012-06-10


Hade en superbra dag igår med Wilma & Filippa. Vid tolv tiden drog jag till bussen där jag mötte Filippa, vi tog bussen till stan & där mötte vi Wilma för att köpa saker till våra cupcakes som vi skulle baka. När vi hade handlat klart så satte vi oss & käkade & bara prata i över två timmar, riktigt skönt att bara snacka. Sedan tog vi bussen hem till Filippa & bakade cupcakes som blev sådär haha. Tycker om er tjejer ♥


GODNATT


godnatt bloggen. vill somna i min älsklings famn. så satans trött.


GODMORGON

Godmorgon alla bloggläsare, har precis vaknat upp bredvid min fina som fortfarande ligger & sover. Går upp tidigt idag pga att klockan 09.30 har jag samling för idag ska spela massa matcher! Va ju rätt längesen jag gjorde det sist så det ska bli kul! Bloggar nog mer ikväll för kommer tillbringa hela dagen i idrottshallen! Nu ska jag pussa på August lite & försöka få liv på honom! PUSS


EAR

Bild lånad härifrån. Har alltid vart lite sugen på att ta ett till hål i mitt öra fast i brosket som på bilden! Så satans snyggt är det. Med bara kristaller i örat, brunt hår & ett solbränd aniskte mums! Jag har tre hål i örat nu, ett i mitt vänstra öra & två i mitt högra men vill ha ett till hål i det vänstra & ett till i mitt högra & hål i brosket på det högra! SUPERSNYGGT, låter kanske som att det bara skulle se fult ut men det är riktigt snyggt om man bär snygga örhängen! Nu ska jag packa väskan & sedan dra på handbollsträning. Puss vi hörs ikväll

NU JÄVLAR


Nu ska jag VERKLIGEN ta tag i det här. INGET godis för min del, inget småätande, aldrig hoppa över frukosten. Från & med nu ska jag springa minst en gång själv i veckan, gymma två dagar i veckan + mina handbollsträningar, starta dagen med en rejäl frukost, äta massa frukt, äta grovt bröd osv. Kommer nog även ge lite peppning & sånt här i bloggen, träningstips, själförtroendepepp & sånt! NU JÄVLAR KÖR JAG! Wish me good luck.


STOCKHOLM

Bild 1 Rebecca & Fiona på Gröna Lund. Bild 2 Supergod & mysig fika på ett litet café. Bild 3 MIN fina pojke på Jensens. Bild 4 Spegelhuset på grönan. Har verkligen haft en toppen helg med min bästa August i Stockholm. Tänkte berätta lite snabbt om den. I torsdags drog vi hem till August efter skolan & vid kvart över två skjutsade Augusts pappa oss till stationen. När vi kom fram till Stockholm gick vi & tog bussen till Augusts mamma. Vi lämnade våra saker & va där en stund innan vi drog vidare till grönan för att kolla på Timbuktu. Konserten va grym, dock spöregna det & va svinkallt men som tur va hade jag ju August som fick värma mig! Vi gick hem vid halv tio tiden på kvällen & när vi kom hem käka vi & kolla lite på tv innan vi kröp till sängs. På fredagsmorgonen vaknade vi vid tio tiden & då gick vi upp & gjorde lite frukost innan vi drog & shoppa! På kvällen drog vi till grönan igen för att åka lite & kolla på Rebecca & Fiona. Dock va det inte så mycket folk som det va på Timbuktu för Avicii va i Stockholm då också. Samma sak som förra kvällen, vi käka & myste framför tven & sedan kröp vi i sängs. På lördagen shoppade vi nästan bara & på kvällen käka vi Tacos, glass & kolla på film med hans mamma. På söndagen va det bara att gå upp & packa iordning & fixa sig för vid halv tolv gick tåget hem mot Skövde igen. Helgen har varit superbra, mysig & riktigt rolig! & jag måste också tillägga att min pojkvän är bäst, oslagbar är han. Åh, tack för att du är du älskling. Jag älskar dig!

TRUE TRUE TRUE


.

Kommer inte blogga här ifrån Stockholm mer, gör det när jag kommer hem imorgon ist! PUSS


RSS 2.0